Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, acceptati modul in care utilizam cookie-urile. Mai multe detalii      ×

Beauty of the World

Creme de bronzare excelente cu efecte de hidratare puternice

Bronzarea si pielea sunt inseparabile si astfel este si ingrijirea lor. Aceasta este inspiratia din spatele colectiei Beauty of the World.

Concentrandu-ne pe ingrijirea pielii, am imbogatit cremele noastre cu ingrediente exotice de regenerare si hranire de inalta calitate. Cremele Beauty of the World pot fi vazute drept produse de protectie ce impiedica modificarile epidermei.

Nu am uitat de problemele care sunt importante pentru iubitorii bronzatului, precum posibilitatea de a obtine un bronz natural intr-un timp scurt. Toate cremele noastre sunt imbunatatite cu un complex unic de bronzanti de elita care in combinatie cu formula BioTan de bronzare accelerata, ofera un aspect frumos si natural intr-un timp foarte scurt.

Cred ca nu trebuie sa mentionam, ca precum celelate produse ale noastre, produsele din seria Beauty of the World sunt frumos parfumate, aplicate cu usurinta pe piele fara sa lase urme sau pete.

Cosmeticele 7Suns Beauty of the World sunt ideale, ca rezultat al abordarii holistice a bronzarii si ingrijirii pielii.

Beauty of the World

Produsele Brandului

Alte Brand-uri


Interesat de produsele noastre?
Contacteaza-ne!

+40 726 730 130

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Formular Contact

* campuri obligatorii

Timp de raspuns: max. 24 ore

backtotop