Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, acceptati modul in care utilizam cookie-urile. Mai multe detalii      ×

Touch of Sun

Mai multe ingrediente acceleratoare ale bronzului, componente mult mai hranitoare si hidratante si chiar mai multe vitamine si minerale.

Ideea principala a seriei Touch of Sun este aceea de a-ti oferi o piele atractiva, radianta si impecabila.

Mai multe ingrediente acceleratoare ale bronzului, componente mult mai hranitoare si hidratante si chiar mai multe vitamine si minerale.

Balsamurile sunt imbogatite cu minerale acvatice - complex de zinc, cupru, fier si siliciu, componente ce joaca un rol foarte important in accelerarea procesului de bronzare, mentinand in acelasi timp proprietati puternice de regenerare si nutritie.

Folosind beneficiile naturii in produsele din aceasta linie, folosim extracte de Acai Berry, Monoi de Tahiti si cateva extracte din fructe exotice, care impreuna au format Complexul Power Fruit - o adevarata bomba de fructe pe pielea ta.

In timp ce am creat lotiunile Touch of Sun, nu am uitat de proprietatile profund nutritive ale uleiurilor naturale. In cosmeticele noastre am folosit uleiul de argan, uleiul de seminte de canepa si de floarea soarelui, care va vor asigura hranirea si stralucirea pielii.

In plus, toate produsele Touch of Sun sunt imbogatite in complexul Extra Silicon si Coenzima CoQ10, fapt ce face ca aceste creme de bronzare sa fie usor de aplicat pe piele, sa fie absorbite rapid si sa hraneasca pielea pentru o perioada indelungata.

Touch of Sun

Produsele Brandului

Alte Brand-uri


Interesat de produsele noastre?
Contacteaza-ne!

+40 726 730 130

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Formular Contact

* campuri obligatorii

Timp de raspuns: max. 24 ore

backtotop